onsdag den 11. december 2013

Filmen skal sættes sammen!!!!

Onsdag 11 December 2013!!!

Idag kæmper vi med at skulle få vores film til at hænge sammen. Vi har fået klippene til at være i den rækkefølge som vi gerne vil have det og vi har fået lavet vores intro og outtro. Faktaerne er også blevet lagt ind sammen med musikken. Vi har haft lidt problemer med at få vores overgange i vores film til at virker, men vi håber på at det virker når vi skal fremlægge det.
Heldigvis har vi en mulighed for at tjekke om det virker imorgen, da der er andre fra holdet som skal fremlægge. Der har vi også mulighed for at se hvordan det skal fremlægges så vi er klar og så vi har helt styr på hvordan det er det skal gøres.




Jeg skrev igår at jeg havde fundet nogle sange vi måske kunne bruge og vi er blevet enig om at de sange vi skal bruge er:

1. Eminem: http://www.youtube.com/watch?v=fbjYiyBev-M

2. One Direction: http://www.youtube.com/watch?v=-_olkOZtnXg

3. Bruno Mars: http://www.youtube.com/watch?v=tJ9oixht1Cg

Alle sange er instrumental og det vil sige at der ikke er noget ttekst på og at der ikke er nogle som synger teksten. Ud af de 3 sange har vi valgt at tage en af sangene og den sang er:

Eminem ft. Rihanne - The monster


Nu er hele filmen færdig og vi er så meget klar på at vise vores arbejde for resten af klassen og til at lærene skal se vores store og hårde stykke arbejde :)

Imorgen kommer der noget mere info omkring hvad jeg forventer omkring vores fremlæggelser og hvordan jeg håber det kommer til at gå :) see you all





     

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar