torsdag den 5. december 2013

Storyboard :)

Torsdag 5. December 2013
Imens stormen Bodil raser imod Danmark, har min gruppe og jeg lavet et Storyboard omkring hvordan vores film det skal bygge op på.
Dem der var tilstede af gruppe (manglede 2 ud af 5), blev enig om at vi vil have en intro som skal forklare lidt om hvorfor det er vi netop har valgt at tage emnet "fordomme". Der efter vil vi lave nogle forskellig skilte til de personer som vil lade sig interview. Vi har kommet vidt omkring om personerne selv skal have lov til at snakke eller om vi skal stille dem nogle spørgsmål. I sidste ende endte det med at at de selv skal have lov til at snakke ud i det fri alt hvad de kan med hensyn til kønsroller og fordomme. En af de personer vi skal interviewe er 16 år og hun er datter af Rikke fra min gruppe. Vi tænkte at det ville være spændende at hører hvad en teenager har t sige omkring fordomme kontra de fordomme som de ældre har.
Vi prøver at skaffe nogle fra forskellige generationer, for at høre hvad deres fordomme er idag med hensyn til kønsroller.
Alt ialt har det været en god dag og vi har bestemt fået noget ud af dagen :)

Imorgen vil vi begynde at skrive vores rapport. Hvis vi der ikke kommer til at ske nogle skader på togtrafikken imorgen. Hvilket vi selvfølelig håber på den ikke gør. :)

Det var alt for mig i denne omgang, der kommer mere igen imorgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar